ŞIRNAK / SİLOPİ - Ortaköy Ortaokulu

Ortaköy Ortaokulu

ORTAKÖY KÖYÜ ORTAKÖY KÜME EVLERİ ORTAKÖY CAMI BLOK NO: 98 SİLOPİ / ŞIRNAK
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
Başarılar
BÖLGE ŞARTLARINA GÖRE KALİTELİ EĞİTİMCİ KADROSUYLA FARK YARATAN ENDER BİR KÖY OKULUYUZ.
ODUN KALORİFER
Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır.
SİLOPİ ORTAKÖY KÖYÜ MERKEZE EN YAKIN KÖYDÜR.
Silopi ilçe merkezine uzaklık 5 km´dir.